Maatwerk_Animatie 01

 

 

Icon_Exclusive 01

Exclusiviteit

We beginnen letterlijk met een leeg document. Karakters, objecten, kleuren, vormen, allemaal exclusief voor u geproduceerd.

 

 

Icon_infinite 01

Geen limieten

Maatwerk animatie is dé manier om abstacte informatie vorm te geven op uw manier. Alles is mogelijk.

 

 

Icon_Folderpng 01

Maatwerk huisstijl

Animatie plannen voor de toekomst? Bereid uw maatwerk animatiestijl uit tot huisstijl en maak er vaker én voordeliger gebruik van. 

Bekijk ook Anglure's content paketten

 

 

 

 

Huisstijl animatie

Meer over onze werkwijze

Huisstij_Animatie 01

 

 

Icon_discount 01

Voordeligere en snellere productie

Het ontwerp proces en de illustraties zijn al geregeld. Alleen de script en animatie fase zijn nog nodig. Dat scheelt tijd én geld.

 

 

Icon_Aandacht 01

Ontworpen met aandacht

Er gaat veel aandacht in de ontwikkeling van de huisstijl visuals zodat we ze makkelijk kunnen aanpassen aan uw huisstijl.

 

 

Icon_inspect 01

Weet waar u op kunt rekenen

Omdat de stijl al bekend is weet u al wat u kunt verwachten. Geen vraagtekens dus. U geeft door wat u wilt zien, wij maken het. Simpel.

 

 

3 redenen om animatie te gebruiken

 

3AnimationReasons1 01

Aandacht

De aandachtsboog van uw publiek is gemiddeld 8 seconden. Een animatie verlengt dit tot wel 120 seconden door het visuele verhaal.

3AnimationReasons3 01

Picture superiority effect

Afbeeldingen worden beter gedeeld, onthouden en ervaren, vergeleken met tekst. Ons brein verwerkt visuele informatie 60.000 keer sneller.

3AnimationReasons2 01

Conversie

Video en animatie worden 1200% meer gedeeld en 48% meer bekeken. Video's korter dan 15 seconden worden 37% meer gedeeld.

Het visuele brein

Animatie video is een aantrekkelijke vorm van communicatie die kan helpen uw verhaal uitgebreider te vertellen. 65% van de mensen leert visueel en 90% van de informatie die naar de hersenen wordt verzonden, is visueel. Ons meest dominante zintuig is visie. We verwerken visuele informatie 60.000x sneller dan tekst. Daarom kiest u voor visuele communicatie.

Welke van de twee afbeeldingen begrijpt u het snelst?

 

ImageV2 01

TextualV2 01

Animatie stijlen

MotionGraphic 01

Motion graphic

Deze animatie techniek maakt normaal gesproken geen gebruik van traditionele karakters en is vaak opgebouwd uit abstracte of geometrische vormen. Een motion graphic haalt zijn kracht vooral uit timing en slimme visualisatie.

CharacterAnimation 01

Karakter animatie

Een techniek die de illusie van emotie, persoonlijkheid en gedachten creëert door middel van karakters waarmee uw publiek zich kan identificeren. De animator is in principe de acteur in dit proces. Karakters zijn vaak voorzien van een gecodeerde botten structuur en controle punten waarmee de ledematen en expressie kan worden aangestuurd. 

CellAnimatie 01

Cell animatie

Geen animatie is zo uitzonderlijk en exclusief als cell animatie. Dit is wat we traditionele animatie noemen, en dat is het zeker. Voor het gebruik van computers werd iedere tekening, ieder frame, handmatig getekend. Dit is een erg tijdrovende techniek met zijn eigen stijl en mogelijkheden die niet te behalen zijn met andere animatie vormen. 

 

HTML 5 animatie

Ook uw websites of apps kunt u voorzien van geanimeerde icons, afbeeldingen of banners. We zorgen ervoor dat de animatie kan worden aangeleverd als code, zodat u deze kunt insluiten op uw web toepassing. 

Wat krijgt u nu precies?

Uw eindproduct mag dan een animatie zijn, u ontvangt echter veel meer in dit proces. Deze producten kunnen op zichzelf ook weer interessant zijn als content. Bekijk ons aanbod.

DAF_Concept

Concept

Uw strategie, teksten, ideën en visuale stijl. De basis van uw content. 

GPA_Script

Script

Uw verhaal, klaar voor productie. Duidelijk voor iedereen. 

I Mech_Storyboard

Storyboard

Uw verhaal, getekend. Zodat u kunt zien wat we met de teksten bedoelen. 

GPA_VD

Visual design

De illustraties op basis van het storyboard. Zoals ze er in uw animatie uit gaan zien. 

I Mech_Visuals

Illustraties

Alle losse illustraties, animeerbaar maar ook bruikbaar in presentaties.

DAF_SoundDesign

Audio

Uw voice over, sound effects, muziek en mastering. Een complete beleving.

Sourceprogram_Video

Video

Uw animatie in verschillende groottes, talen of versies voor uw social media. 

Animatie als oplossing

U kunt animatie inzetten voor bijna ieder doel. Op social media, YouTube en uw website. Recruitment, cursus, uitleg, introductie, advertentie, presentatie, alles is mogelijk. Wees creatief - of laat ons dat zijn - en uw communicatie probleem is opgelost. Bekijk onze werkwijze.

Neem vrijblijvend contact op