Audio

 

 

AudioBase 01

 

 

Icon_AudioLevels 01

Mix en master

Uw content, in balans en klaar voor iedere geluidsinstallatie. Een goede audio mix maakt het verschil.

 

 

Icon_Sliders 01

Sound design

Ieder geluidsfragment kan bijdragen aan uw content. De stijl van de geluiden, de complexiteit maar ook de combinatie er van. Bestel een compositie van audio.

 

 

Icon_Music 01

Opname en editing

Muziek of voice-overs laten opnemen door proffesionals? Alles geheel naar wens, exclusief voor u geproduceerd.

 

 

01_Music 0 01 00 17

Muziek

Uw merk verdient een eigen geluid. Anglure verzorgt maatwerk muziek zodat u deze kunt inzetten onder uw video's, animaties of audio commercials voor op de radio of diensten zoals spotify. Dit betekent dat uw muziek helemaal naar wens wordt opgenomen. Gemonteerde stock is ook een optie.

02_SFX 0 00 14 01

Sound design

SFX staat voor sound effects. Geluid op ieder accent van uw video of animatie, helemaal op maat en zo complex als u dat wenst. Ook mogelijk onder bijvoorbeeld uw logo zodat uw merk ook herkenbaar is als geluid. De toevoeging van een sound design tilt uw content naar een hoger level.

03_Voiceover 0 00 30 05

Voice-over

Een voice over laten opnemen is erg persoonlijk. Welk stemgeluid gaat uw merk vertegenwoordigen. Er zijn talloze stemmen. Anglure adviseert u en zorgt voor een kwalitatieve opname, waardig aan uw merk. Andere talen? No problemo.

masteringV2 01

Audio mastering

Een combinatie van verschillende audiosporen moet goed gemixed zijn zodat deze elkaar niet overstemmen. Wilt u uw content het beste tot zijn recht laten komen op mobiele apparaten, geluids installaties of zelfs in de bioscoop? Stereo, 5.1 of 360 graden audio, het kan allemaal. Maakt u zich geen zorgen, wij adviseren u.

Audio als content.

Een vak apart, daarom werkt Anglure samen met sound professionals door het hele land via ons dochter bedrijf met online bestel proces: SoundHunter.

Laat het aan ons over