Content pakketten

 

 

Content_pakket 01

 

 

Icon_discount 01

Voordeel

Door terugkerende factoren te standaardiseren en onderhouden - denk aan uw huisstijl, concepten, karakters en video shots van uw bedrijf - kan Anglure uw content in de toekomst goekoper produceren.

 

 

Icon_idea 01

Proactief

We bieden u een proactieve houding waarbij we u adviseren of met ideeën komen om uw communicatie of presentatie te verbeteren. U hoeft niet zelf het wiel uit te vinden.

 

 

Icon_Smile 01

Geen verplichtingen

We verkopen u geen "nee". We willen u geen berg papierwerk laten ondertekenen, waardoor u geen kant op kunt. We werken op basis van vertrouwen en verstand, zoals een zakelijke relatie hoort te zijn.

 

 

Hoe werkt het?

Simpel: U geeft aan welke media u wilt bundelen tot een kortings pakket, wij kijken wat we kunnen standaardiseren en maken zo een start pakket. Dit start pakket is snel terug verdient want op basis van de gestandaardiseerde onderdelen maken we voor u een prijslijst met korting voor uw toekomstige content.

ContentPakket_Samenstellen 01

Zelf samenstellen

U wilt niet betalen voor zaken die u niet gebruikt. Daarom kunt u uw content pakket zelf samen stellen. We gaan om de tafel en noteren al uw wensen, geven u advies en brengen uw content plannen in kaart. Content is persoonlijk, uw samenstelling daarvan dus ook, op een zo rendabel mogelijke manier.

Illustrationfolder 01

Basis pakket

Uw basis pakket bestaat uit alles dat we kunnen standaardiseren. Denk aan video shots van uw locaties, producten of processen die in iedere video terug komen, dat scheelt opname tijd. Een illustratie huisstijl voor uw animaties zodat de karakters en objecten hergebruikt kunnen worden, dat scheelt dagen productie. Een concept, visuele stijl en verhaalstructuur, dat scheelt een hele fase en uren aan overleg. We werken efficiënt. Dat scheelt veel tijd én geld.

Content pakket afnemen?

Voor ondernemers die de kracht van content kennen en op zoek zijn naar een gepersonaliseerde én voordelige manier van werken. Anglure biedt de mogelijkheden die u zoekt.

Neem vrijblijvend contact op