Video

video_Base 01

 

 

Icon_Exclusive 01

Soepel en efficiënt

Door het gebruik van een uitgebreid script en storyboard verloopt de productie altijd soepel. Iedereen weet waar ze aan toe ziijn en wat er gemaakt moet worden.

 

 

Icon_Storytelling2 01

De kracht van storytelling

Het vertellen van een verhaal kan recht toe recht aan, maar ook op een filmische wijze. Of het nu om een bedrijfsvideo, sfeer impressie van een event, testimonial of bruiloft gaat. Overal schuilt een mooi verhaal in.

 

 

Icon_check 01

Alles is mogelijk

Special effects, 360 graden audio, hoge resoluties en frame rates of vertalingen. We kunnen het allemaal voor u produceren.

 

 

 

 

Foto

foto2 01

 

 

Icon_Checklist 01

Volgens concept

Zonder plan gaan we niet aan het werk. We zorgen er voor dat alles tot in de puntjes is voorbereid. Het concept volgen we dan ook tot in detail zodat u verzekert bent van de afbeeldingen die u wenst.

 

 

Icon_Action 01 01

Als aanvulling op uw video

Laat foto's maken tijdens de opnames van uw video. Zo matchen de foto en video stijl en hebt u naast een video ook foto's als content voor op uw website en social media.

 

 

Icon_Eye 01

Meer dan 1000 woorden

Het toevoegen van een afbeelding aan uw communicatie kan zorgen voor een flinke verbetering van uw conversie. Vat uw teksten samen en laat de foto's het verhaal afmaken.

 

 

Video 01

Professionele opnames

De mooiste opnames worden gemaakt met goede apparatuur en een oog voor detail. Een goede samenwerking met een videograaf is van uiterst belang. Goed ingespeeld zijn op elkaar en een uniforme script, productie én regie stijl spelen hier in een grote rol. Voor onze opnames werken we daarom altijd samen met SEPH visual

GPA_Script

Opnames volgens script

Om u én alle betrokkenen te verzekeren van een efficiënte productie werken wij altijd volgens een uitgebreid script. Hier in beschrijven we ieder onderdeel van de productie per scéne. Samen met u zorgen we eerst voor een goedgekeurd script, geheel naar wens. Klaar voor de opnames. Lees meer over scripts.

edit_Image 01

Editing op uw manier.

Uw voorkeur telt. Natuurlijk licht of juist speciale kleur bewerking. Snelle shot wissels of juist een rustig verhaal. Special effects, retouching of titels? We nemen het allemaal op in het concept én script zodat de editor weet wat hij moet doen.

VFX 01

Visual effects

Special effects hoeven niet altijd ontploffingen te zijn, hoe leuk dat ook is. Zwevende informatie schermen, belichtings effecten, weggewerkte logos of oneffenheden, een gladdere huid of motion graphics en titels vallen ook onder de mogelijkheden. Met de juiste details kunt u uw video naar een hoger niveau tillen.

DAF_SoundDesign

Sound design.

Voeg de juiste accenten toe aan uw video en zorg voor een betere beleving met sound design. Laat de video mixen zodat de stemmen, de muziek en de geluiden in perfecte balans zijn. Lees meer over audio.

Video of foto als oplossing?

Op veel manieren in te zetten. De aanwezigheid van visuele ondersteuning is online niet meer weg te denken. 80% van het internet bestaat uit video en dat percentage blijft groeien. Dat is niet voor niets.

Neem vrijblijvend contact op.