Illustratie

De manier om uit te beelden wat u maar wilt, op welke manier dan ook. Geef vorm aan uw karakters, icons, logo's en omgeving. Kies de kleuren, vormen en voorkeuren voor uw content zonder limieten.

 

 

Concept 2

 

 

Icon_infinite 01

Zonder limieten

Iedere stijl is mogelijk, daag ons uit. Anglure zorgt er voor dat u stapsgewijs de illustratie stijl bereikt die bij u past. Of dit nu voor een boek, animatie, poster, website, app of andere media uiting is.

 

 

Icon_files 01

Uw huisstijl

Maak uw kleuren, fonts en andere voorkeuren bekend en ontvang een illustratie stijl die matcht met uw huisstijl. Mocht u het handig vinden ontwikkelen we zelfs een illustratie stijl gids of illustratie pakket.

Meer over content pakketten

 

 

Icon_check 01

Animatie klaar

Visuals nodig voor een animatie? Anglure levert kant-en-klare visual designs, aangeleverd in lagen zoals u dat wenst. Karakters, assets, icons, noem het maar op. Meteen laten animeren? Dat kan.

Meer over animatie

 

 

Characters 01

Karakters

Wie gaat de acteur in uw verhaal zijn? Karakters zorgen voor identificatie en emotie. Door middel van illustratie is het mogelijk om karakters naar wens te ontwikkelen. Ook mogelijk in lagen én met rigging zodat het karakter geanimeerd kan worden.

Illustrationfolder 01 

 

Bibliotheken

Wilt u zelf snel content samenstellen, of uw presentaties voorzien van uw huisstijl? Anglure ontwikkelt bibliotheken zodat u slechts een mapje hoeft te openen voor een wereld aan illustraties, op basis van uw voorkeuren.

icons 01

Icon sets

Visuele ondersteuning bij tekst door middel van icons kan een saaie web pagina van leven voorzien. Icons helpen uw publiek door uw website of app te navigeren of bieden nét die extra visuele ondersteuning die een tekst nodig kan hebben om de aandacht te trekken. Bekijk een voorbeeld.

handlayers 01

Klaar voor animatie

Om illustraties te animeren moeten deze worden opgedeeld in lagen. Veel lagen. Zodat we ieder onderdeel afzonderlijk kunnen laten bewegen. Anglure levert visual designs, klaar voor animatie, aan als storyboard. Een animatie laten maken? Dat kan natuurlijk ook.

Lees meer over animatie

Anglure_A4A_GPA_StoryboardSketch_Presentation

Storyboard

Een storyboard zorgt er voor dat iedereen die betrokken is bij het productie proces weet waar ze aan toe zijn. U of uw klant weet wat er gemaakt gaat worden en waar ze hun goedkeuring aan geven en de cameraman, illustrator, editor, regisseur en animator weten wat ze moeten maken. Zo handig kunnen een paar schetsen zijn.

Neuromarketing 01

Voor uw boek of website

Soms kan een tekst op uw website of in uw boek wel een beeetje verduidelijking gebruiken. Een paar goede illustraties kunnen voor een "aha" moment zorgen waar uw publiek anders zou afhaken.

Bekijk een voorbeeld

Illustration_artwork 01

Toepassingen

Illustratie kan op vele fronten worden ingezet. Het opleuken van een presentatie, animatie, posters en nog veel meer. Qua complexiteit kunt u bij Anglure zo ver gaan als u wilt. Daag ons uit en geniet van het resultaat.

Illustratie als oplossing

U kunt illustratie inzetten voor bijna ieder doel. Bereid uw huisstijl uit met illustraties of zelfs animeerbare illustraties voor een unieke uitstraling.

Neem vrijblijvend contact op