Social media

Socialmedia 01

 

 

Illustratie van hart  staat voor waarde bieden  in de vorm van emotie  diensten of idee n

Bied waarde

Misschien wel dé belangrijkste regel. U bereikt veel meer met content die waarde biedt aan uw publiek dan met content die laat zien wat u doet en verkoopt. Geef uw publiek iets om te leren, om beter van te worden of inspiratie van te krijgen.

 

 

Icon_files 01

Gebruik content

Alleen tekst bereikt lang niet zoveel als een foto of afbeelding. Het meeste bereik en de meeste kans op interactie bereikt u met video's en animaties van 15 seconde of minder. 

 

 

Icon_Checklist 01

Plaats periodiek

Verschillende kanalen om bij te houden en uw core buisness. Dat gaat vaak niet samen. Anglure zorgt er voor dat uw content op tijd wordt aangeleverd, u hoeft het alleen nog te plaatsen.

 

 

Uw social media team

We bespreken de manier waarop u wilt communiceren en brengen uw kanalen in kaart. Wat op Facebook werkt, gaat toch nét even anders op bijvoorbeeld Twitter dus adviseren en onderzoeken we hoe u het beste waarde kunt bieden aan uw volgers. Hoeveel en hoe vaak wilt u content ontvangen? U vraagt en wij leveren.

Content_pakket 01

Content paketten

Heeft u binnen uw onderneming meer nodig dan alleen social media content? Stel dan samen met Anglure uw content pakket samen. We maken een content huisstijl voor u zodat alle content afnames in de toekomst een stuk voordeliger worden. Meer over content pakketten. 

waarde 01

Waarde bieden

Dé reden om u te volgen of delen is de waarde die u uw publiek biedt, niet wat u verkoopt. Social media is een web van sociaal verkeer dat twee kanten op beweegt. Zorg er voor dat u de humor of emotie van uw publiek aanspreekt. Zorg er voor dat uw content er voor zorgt dat uw publiek een probleem kan oplossen, iets leert of geïnspireerd raakt. Alleen dan onthoudt en verspreid uw publiek uw naam en ontstaat er traffic naar al uw kanalen. 

Content_Bundle 01

Content laten maken

Visuele content levert meer conversie op. Denk aan een Foto, illustratie, video of animatie begeleid door een pakkende tekst met daarin een call-to-action. Zorg er voor dat u uw publiek vertelt wat ze moeten doen. Content pakt de aandacht van uw publiek en kan informatie makkelijk én snel uitleggen. Doe wat met die aandacht en zet het om in conversies door verschillende content vormen goed te combineren. 

Social media optimaliseren?

Er valt altijd iets te halen op social media gebied, het blijft ontwikkelen. Wilt u graag advies, of vooruitgang? Anglure kan u helpen.

Neem vrijblijvend contact op.