Teksten

 

 

Het concept bestaat uit tekst met visuele content als ondersteuning.

Ondersteuning

Tekst als ondersteuning bij een video of afbeelding? Of andersom? Samen staan deze twee manieren van communicatie sterk.

 

 

Icon_check 01

Kort maar krachtig

Het vertellen van uw verhaal op een boeiende manier is belangrijk. Uw publiek wil geen pagina's vol met teksten lezen, wel goede samenvattingen.

 

 

Icon_World 01

Vertalingen

Online bereikt u de hele wereld. Het vertalen van uw teksten vergroot uw bereik. Ook mogelijk als ondertiteling voor uw video's en animaties.

 

 

TekstenHEader 01

communication tekst 01

Communicatie

De teksten in uw online profielen, social media posts, website, radio commercials en onder uw video's, ze doen er allemaal toe. Ieder stukje tekst neemt deel in de communicatie die uw karakter vormt. Laat deze teksten professioneel schrijven en til uw communicatie naar een hoger niveau zodat uw publiek het niet alleen leest maar ook begrijpt en over gaat tot actie.

Scripts

We brengen we de pagina's vol informatie, die u aanlevert, terug tot een video of animatie van enkele minuten. We bespreken de mogelijk opname locaties, beschikbare personen of acteurs en het karakter van uw productie. Als alles compleet is schrijven we de gesproken tekst en vullen we deze aan met een beeld en mogelijk ook een audio beschrijving. Een script is niet alleen een verhaal maar ook een productie plan. Iedereen navigeert makkelijk door de scénes en shots zodat de productie en feedback soepel verloopt.

Script 01

Record 01

Voice-overs

Teksten voor een video of animatie worden anders geschreven dan normaal. Welke onderdelen kunnen visueel uitgelegd worden en behoeven geen extra tekst? Welke volgorde is goed uit te beelden? Hoe behandel je zoveel mogelijk in een enkele scene en blijf je onder de gewenste speelduur? Voorkom obstakels en laat deze teksten door professionals schrijven en opnemen. Meer over voice-over opnames.

Uw teksten laten schrijven door professionals?

Vertalingen, ondertitels, voice-overs, scripts, concepten, communicatie, posts en nog veel meer. U kunt ons voor al uw teksten benaderen.

Neem vrijblijvend contact op