Anglure Content Services

 

 

CONTENT SERVICES. HULP BIJ HET ONTWIKKELEN VAN CONTENT.

Jij maakt je eigen content of produceert het voor anderen, maar je kunt niet alles op eigen kracht. Laat ons weten bij welk onderdeel van jouw productie je ondersteuning kunt gebruiken. Anglure content studio heeft veel ervaring en vaardigheden onder een dak. Wij helpen je met het produceren van jouw eigen kwalitatieve content.

Anglure Content Services Waarom

 

 

WAAROM CONTENT PRODUCTIE UITBESTEDEN?

Stel, je maakt de mooiste video's, maar je hebt geen vaardigheden op het gebied van scripts of nabewerking. Misschien wil je je video wel opleuken met geanimeerde titels en een logo animatie. Anglure vult je aan zodat je jouw visie kunt realiseren en kwaliteit kunt bieden.

Anglure Content Services Voordelig

 

 

VOORDELIGE CONTENT SERVICES.

Wij geloven in het bundelen van content services. Vaak heb je namelijk meer nodig dan een enkele service. Denk aan een scriptschrijver en een motion graphics designer, een copywriter en een illustrator of een social media plan en een animator. Neem jij meer services af? Dan belonen wij je met korting. Zo kun jij het meeste uit jouw marketing budget halen.

Haal meer uit je marketing budget

Anglure Content Cursus

 

 

TRAINING IN CONTENT CREATIE.

We willen niet opscheppen, maar we kunnen erg veel. Dat wil zeggen dat we je het ook kunnen leren. Jouw team leert in heldere sessies hoe ze zelfstandig content kunnen ontwikkelen. Komen ze er even niet uit? Dan kunnen ze altijd bij ons terecht voor ondersteuning.

Anglure Content Service Script Laten Schrijven

 

 

VIDEO SCRIPT LATEN MAKEN.

Al jaren lang schrijven wij de scripts voor diverse zelfstandige video producenten en natuurlijk voor onze eigen klanten. Zo schreven we bijvoorbeeld de video scripts voor Van der Valk, Renewi Nederland, Vida XL en Thermo Fisher scientific.

Je kunt bij ons video scripts laten schrijven voor interviews, testimonials, bedrijfsfilms, uitlegvideo's, customer stories en nog veel meer. We bieden hier in meerdere versies. Van enkel een voice-over tot een volledig filmscript.

Anglure Content Service Storyboarding

 

 

VIDEO STORYBOARD LATEN TEKENEN.

Stroomlijn je productie of verduidelijk je presentatie met een storyboard. Door middel van schetsen in diverse complexiteiten kun jij je klant of je team al een beeld geven van de video die je wil produceren. Niet iedereen kan tekenen, zo is het nu eenmaal. Daarom doen wij het voor je. Kijk verder voor de opties.

Content Service Animatie Visuals Laten Maken

 

 

ILLUSTRATIE VISUALS VOOR ANIMATIE PRODUCTIE LATEN MAKEN.

Je kan animeren als de beste, maar krijgt nu eenmaal geen mooie illustratie uit je vingers. Kan gebeuren. Sommige studio's produceren video's zonder zelf iets te maken. Dat kun je namelijk gewoon door Anglure laten doen. Wij leveren de illustraties aan, jij animeert ze. 

Anglure Content Studio_Video Laten Editten

 

 

EEN VIDEO LATEN EDITTEN.

Je hebt beeldmateriaal, of wil een video laten maken met stock materiaal. Wij monteren jouw video's. We hebben verschillende opties. Van een simpele edit tot opnames op locatie en motion graphics. Ook voor social cuts kun je bij ons terecht.

Anglure Content_studio Special Effects Laten Maken

 

 

SPECIAL EFFECTS LATEN MAKEN.

Je wilt special effects in je video laten maken, leuk! Van het wegpoetsen van logo's en kentekens tot grandioze ontploffingen en rondvliegende data, wij toveren jouw video om tot een meesterwerk.

Anglure Content Services Contact

 

 

HULP BIJ CONTENT PRODUCTIE? NEEM CONTACT OP.

Voor vragen of ondersteuning bij het ontwikkelen van jouw content kun je altijd bij ons terecht. We kunnen simpelweg niet alles dat we bieden op onze website zetten. Dus vraag maar raak. We houden wel van een uitdaging.

Neem snel contact op