Anglure_Video_Marketing_High_Tech_SaaS

 

 

Kennis is macht.

Herken jouw uitdagingen én kansen.

Simpel gesproken: de meeste organisaties zijn met de tijd in een content strategie gerold en zijn zich niet altijd bewust van het geheel. Zijn jouw kernwaardes, producten en doelen goed uitgelijnd met jouw publiek?

Met Anglure's content marekting consultancy herken je in no time de functionaliteiten van jouw kanalen, ieder stukje content en de plaatsing hiervan. Zodra je dat weet is het een kwestie van uitlijnen en optimaliseren. Kortom: veel resultat in een korte tijd.

Bespreek jouw content strategie

Wij gaan tot de kern.

Anglure's Content Consultancy Proces

corrigeer dysfuncties & herken kansen.

 

 

 

 

Een vergrootglas onderzoekt en besluit

 

 

 

 

1. Identificeren.

We kunnen veel toevoegen, maar alleen als we weten waar jij naartoe wil werken. We identificeren pijnpunten en wensen en definiëren zo het doel van onze sessies.

 

 

 

 

Icon Distributie

 

 

 

 

2. In kaart brengen.

We weten wat je wilt, maar we moeten ook weten waar me mee werken. We doen onderzoek en brengen je huidge strategie, resultaten en prioriteiten in kaart.

 

 

 

 

 

 

Icon Storytelling Magic

 

 

 

 

3. De Anglure formule.

We laten jaren ervaring en bergen kennis los op jouw unieke situatie. Zo duiken we de diepte in en identificeren we waardevolle pijnpunten en kansen.

 

 

 

 

Icon Story Structure

 

 

 

 

4. Overzicht.

De bevindingen kunnen confronterend zijn. Wij helpen je over de drempel. We maken alles overzichtelijk zodat jij geinformeerde keuzes kunt maken. Op naar resultaat!

 

 

Een bericht stelt een vraag  de reactie geeft marketing advies

 

 

Koffie?

Je kunt met ons praten.

Jouw uitdaging bespreken kost niets. We luisteren graag naar jouw unieke situatie en geven je een indicatie van wat onze content marketing consultancy service je kan opleveren. Vrijblijvend en gratis. 

Neem nu contact op