Anglure_Video_Marketing_High_Tech_SaaS

 

 

De weg naar resultaat.

Wij brengen jouw content strategie in kaart.

Content marketing is effectief wanneer alles op een juiste manier met elkaar is uitgelijnd. Hiervoor is overzicht nodig. Anglure helpt je met het herkennen van denkfouten, inconsistenties, en dysfuncties in jouw content marketing strategie en brengt dit inzichtelijk in kaart.

Overzicht is slechts het begin. Zodra alles in kaart is gebracht helpen we je ook met een stapsgewijs plan om unieke content marketing oplossingen toe te passen en bijbehorende content te ontwerpen, creëren én implementeren. Inzichtelijk, meetbaar en efficiënt.

Bespreek jouw content strategie

Wij wijzen de weg.

Anglure's Content Strategy Proces

van strategie tot design & implementatie.

 

 

 

 

Een vergrootglas onderzoekt en besluit

 

 

 

 

1. Identificeren.

Om een goed overzicht te creëren brengen we alle huidige content, kernwaardes, producten en doelen in kaart. Door middel van doelgerichte vragen verzamelen we alle relevante informatie. De fundering. 

 

 

 

 

Icon Story Structure

 

 

 

 

2. Spotten.

Voordat we creëren zoeken we eerst naar dysfucnties in de huidige strategie. We willen namelijk niet doorbouwen op dysfuncties in de strategie. We gaan voor een goede basis. We gaan  tot de kern.

 

 

 

 

 

 

Icon Storytelling Magic

 

 

 

 

3. Uitlijnen.

Met het samengestelde overzicht van alle relevante parameters en dysfuncties kunnen we snel herkennen of alles goed uitlijnt met elkaar. We corrigeren de oneffenheden en vullen de gaten in. Zo creëren we een harmonieus content web.

 

 

 

 

Icon Distributie

 

 

 

 

4. Implementeren.

Eenmaal uitgelijnd gaan we over tot actie. We stellen een plan op zodat het toepassen van de nieuwe strategie inzichtelijk en meetbaar is voor alle partijen. Content nodig? Dan zorgen we dat deze aan de hand van de strategie wordt geproduceerd.

 

 

Een bericht stelt een vraag  de reactie geeft marketing advies

 

 

Koffie?

Je kunt met ons praten.

Jouw uitdaging bespreken kost niets. We luisteren graag naar jouw unieke situatie en geven je inzicht in de mogelijkheden met betrekking tot de content strategie voor jouw organisatie. Vrijblijvend en gratis. 

Neem nu contact op