COVID-19 UITLEG VIDEO

Een voordelige, Kant-en-klare Corona animatie vanaf 975,-. Uitleg animaties werken! We zien ze overal, vooral in tijden van het corona virus. Niet iedereen heeft er het budget voor. Anglure zorgt voor een oplossing.

COVID19_Explainer_Style_Elixer

 

 

Icon Snelheid

 

 

SNEL EN VOORDELIG

De visuele stijl is al klaar, dat scheelt tijd én geld.

 

 

Icon Investering

 

 

INVESTEER IN TERMIJNEN

U wilt een animatie maar kunt op dit moment niet investeren? Wij denken graag mee.

 

 

Icon Uitbereiden

 

 

UITBREIDEN NAAR KEUZE

Uw logo's en huisstijl kleuren? Geluid toevoegen? Extra karakters? Dat kan!

EEN COVID-19 ANIMATIE, HOE WERKT DAT?

Corona uitleg animaties werken in deze tijden als geen ander, maar niet iedereen kan zich de investering veroorloven. Daarom hebben wij bedacht hoe we de essentie van het product zo efficient en effectief mogelijk kunnen aanbieden. In deze tijd komen er veel van de zelfde onderwerpen voorbij, en kunnen we we stappen standaardiseren of stroomlijnen.

De illustratie stijl hebben we al ontwikkeld, dat scheelt u uren wachten én afrekenen. Wij hoeven maar een keer te tekenen, jullie betalen minder. Simpel. U levert uw idee aan, wij maken er een goed verhaal van. De essentiële opties hebben we gebundeld tot een pakket. Overige opties zijn beschikbaar als uitbereiding. Zo houden we de kosten laag.

COVID19_Animation_On_Mobile

CORONA UITLEG ANIMATIE KOSTEN

Het kost nu eenmaal veel werk om een animatie te maken, maar we hebben het zo efficient mogelijk voor je gemaakt. We rekenen een uur voor het maken van een script op basis van jouw input, een halve dag voor het samenstellen van de illustraties en een dag voor het animeren van jouw corona video. Waarschijnlijk kost het ons iets meer tijd, maar dit is wat we rekenen. 995,- euro. Erg voordelig.

COVID19_Explainer_Options

WAT KRIJG IK?

Om je kosten te bespraren schrapten we alles dat niet essentieel is voor een goede corona animatie. Additionele opties of uitbereidingen bieden we los aan als optie. Het volgende is inbegrepen:

 

 

Icon Verhaal

 

 

EEN GOED VERHAAL. HET JUISTE ADVIES.

U levert ons uw ideeën aan, uw zelfgemaakte script. Wij maken het af, vullen het aan en zorgen ervoor dat de video werkt.

 

 

Icon Illustratie

 

 

ILLUSTRATIES.

De visuele stijl hebben we al ontwikkeld en bereiden we (gratis) uit met iedere animatie die we maken. Nog wat extra illustraties voor op uw landingspagina? Geen probleem.

 

 

Icon Animatie

 

 

4K ANIMATIE. TOT 45 SECONDEN.

Het lijkt kort, maar u kunt veel kwijt in deze tijd. 45 seconden is langer dan een tv commercial. 

 

 

Icon Feedback

 

 

FEEDBACK PER FASE.

U krijgt een feedback moment na de script fase, na de illustratie fase en na de animatie fase. Zo heeft u genoeg controle over het eindresultaat. 

 

 

COVID19_Animation_Order

BESTEL NU UW CORONA VIRUS UITLEG VIDEO | VANAF 975,-

Interesse in een goedkope, snelle animatie? Benader ons voor meer informatie en het begin van een mooi project! Lees verder voor de mogelijke uitbereidingen.

 Neem snel contact op

UITBEREIDINGEN VOOR UW CORONA ANIMATIE

Veel van de onderstaande opties zijn leuk, voegen veel toe, maar zijn absoluut niet essentieel voor een goede animatie. Door deze opties los aan te biden houden we de instapprijs voor een animatie laag. Wilt u toch graag uitbreiden? Geen probleem.

COVID19_Animation_Customize 01

 

 

Icon Huisstijl

 

 

UW HUISSTIJL IN DE ANIMATIE VERWERKEN | 150,-

Dit is niet voor iedereen nodig. Maar we begrijpen de wens. Wilt u gebruik maken van deze optie, geef het door.

 

 

Icon Extra Karakter

 

 

IK WIL EEN EXTRA KARAKTER | 150,-

Het standaard pakket biedt 3 karakters, meer dan genoeg. Karakter animatie is arbeidsintensief. Wenst u een animatie met meerdere karakters, laat het ons weten.

 

 

Icon Extra Seconden

 

 

KAN DE ANIMATIE 15 SECONDEN LANGER? |  250,-

Haalt u het niet in de standaard 45 seconden? Dan kunt u altijd uitbreiden. We moeten nu eenmaal onze uren rekenen, excuses.

 

 

COVID19_Virus_Explainer

 

 

Icon Script

 

 

MAAK VOOR MIJ EEN COMPLEET SCRIPT | 300,-

Het basis pakket gaat uit van een duidelijke maar efficiënte script fase. Geen zin, tijd of vaardigheden om ons te voorzien van uw eigen input? Liever een uitgebreid script voor extra controle? Dat kan.

 

 

Icon Storyboard

 

 

IK WIL GRAAG EEN OVERZICHTELIJK STORYBOARD | 300,-

Het script voorzien van geschetste afbeeldingen voor extra controle? Zo weet u precies wat we gaan illustreren. Een optie voor de rasechte controlfreak.

 

 

Icon Vertaling

 

 

IK WIL HET SCRIPT EN DE ANIMATIE LATEN VERTALEN | 150,-

De standaard animatie stijl gaat uit van teksten in beeld. Wilt u deze ook laten vertalen zodat u de animatie in andere landen kunt inzetten? No problemo!

 

 

COVID19_Virus_Explainer

 

 

Icon Voice Over

 

 

IK WIL GRAAG EEN VOICE-OVER TOEVOEGEN | 275,-

De standaard stijl gaat uit van teksten in beeld in plaats van gesproken tekst. Toch liever gesproken tekst? Wij nemen het voor je op. Je mag de opname natuurlijk ook aanleveren.

 

 

Icon Muziek

 

 

LIEVER EEN MUZIEKJE ERBIJ? | 40,-

Misschien wil je liever wat achtergrond muziek om de animatie op te leuken. Wij zoeken en bewerken de muziek voor je.

 

 

Icon Sound Effects

 

 

IK WIL EEN COMPLEET SOUND DESIGN! | 500,-

Muziek, sound effects en audio mastering. Breng de animatie tot leven. Niet nodig, wel gaaf.

 

 

COVID19_Virus_Explainer

 

 

Icon Logo Animatie

 

 

EEN MOOIE LOGO ANIMATIE | 150,-

In de standaard stijl tonen we op het einde je logo. Wil je nu graag dat deze beweegt? Dat doen we graag voor je. Deze logo animatie kunt u natuurlijk ook achter andere videos plaatsen!

 

 

Icon Social Cuts

 

 

EEN KORTE VERSIE VOOR SOCIAL MEDIA | 250,-

We editten een kortere versie van de animatie, in het beeldformaat dat je nodig hebt. Die verschillen namelijk op Instagram, Facebook, Snapchat en de rest.

 

 

Icon Ondertitels

 

 

ONDERTITELING ZOU FIJN ZIJN | 75,-

Mocht je voor een voice-over zijn gegaan, of wil je de tekst in beeld ook in een andere taal als ondertitels? Wij regelen het.

 

 

COVID19_Virus_Explainer

 

 

Anglure_mark_final_alpha_Signature

 

 

DAT ANGLURE LOGO OP HET EINDE, KAN DIE WEG? - 75,-

Kijk… Coca Cola zet ook een logo op hun product. We willen graag dat mensen na het zien van uw video weten bij wie ze terecht kunnen voor een animatie. Dus reken we een kleine vergoeding om dit te verwijderen.

 

 

Icon Distributie

 

 

HULP NODIG BIJ HET VERSPREIDEN VAN JOUW VIDEO? | 150,-

We kunnen een actie plan voor je opstellen. We zijn gecertificeerde digital marketing professionals en kunnen je uitleggen hoe je op een effectieve manier video’s verspreid.

 

 

Icon Marketing

 

 

GEVEN JULLIE OOK MARKETING ADVIES? | 150,-

Zeker weten, daar zijn we voor gecertificeerd. We maken graag een actieplan voor je.

 

 

COVID19_Virus_Explainer

COVID19_Explainer_Contact

START SNEL DE PRODUCTIE VAN JOUW COVID-19 UITLEG VIDEO.

Ben jij geïnteresseerd in een voordelige corona animatie video? Of wil je weten wat de kosten van een corona animatie zijn? We bieden zowel maatwerk als huisstijl animaties, we maken ook video en illustraties en adviseren op het gebied van online marketing. Bij Anglure kunt u terecht.

Neem contact op.