2D illustratie karakter wordt getekend

 

 

PROFESSIONELE ILLUSTRATIES LATEN MAKEN.

Ben uniek! Jouw kleuren, jouw wereld, jouw stijl. Dat is wat je kunt neerzetten met geillustreerde content. Alles is namelijk mogelijk in de wereld van illustratie. En niet te vergeten: het is extreem voordelig. Je kunt jouw illustraties namelijk makkelijk hergebruiken in presentaties, social media posts, blogs of zelfs in animatie video's. Als het eenmaal geillustreerd is, is het deel van jouw content bibliotheek.

Illustraties zorgen voor een eigen stijl met kleuren, fonts en andere stijl elementen

 

 

WAAROM ILLUSTRATIES LATEN MAKEN?

Jouw merk, jouw persoonlijkheid vertalen naar een illustratie stijl is erg persoonlijk. Dit wordt het gezicht van je merk, dan neem je niet zomaar een standaard plaatje. Nee, dan ontwikkel je samen met een professional de stijl die bij je past. Heb je met een goede illustrator te maken? Dan voegt deze ook nog eens mooie inzichten toe aan je team.

Map met daarin icons, illustraties, infographics in een eigen stijl

 

 

VOORDELIGE ILLUSTRATIE CONTENT.

Voordat je steeds een los projectje start, en steeds weer andere visuals laat produceren door verschillende partijeen, neem eens een stapje terug en bekijk het grote geheel.

Zet één keer een goede basis neer en bespaar enorm veel kosten door deze illustratiestijl te hergebruiken en uit te bereiden. Content re-purposing is dé manier om voor jouw budget zoveel mogelijk resultaat te boeken. Illustratie is volgens ons wel de beste en meest veelzijdige manier.

Bekijk onze acties

Een website met illustratie content

 

 

ILLUSTRATIES VOOR JOUW WEBSITE LATEN MAKEN.

Je ziet het vast wel eens. Zo'n website die he-le-maal klopt. Meestal komt dat omdat ze illustraties gebruiken die er voor zorgen dat er een mooie eenheid ontstaat.

Alles dat lastig te omschrijven, filmen of fotograferen is, kun je eenvoudig uitdrukken door middel van een illustratie. De combinatie van icons, afbeeldingen en mooie headers in die zelfde stijl brengt jouw website naar een hoger niveau.

3 social media posts met geillustreerde content

 

 

ILLUSTRATIES VOOR SOCIAL MEDIA LATEN MAKEN.

Social media, super leuk en super belangrijk. Maar als je iedere week meerdere malen content wil delen, moet je ook wel content hebben. En enkel tekst, dat bekijkt niemand, toch?

Met geillustreerde social media content spring jij er uit, kun je alles vertellen, en zet je eenvoudig leuke content in elkaar. Zoals we eerder al vertelde, illustraties kun je eenvoudig hergebruiken en aanpassen, en dat is de sleutel voor maximaal resultaat.

Infographic data illustratie

 

 

INFOGRAPHICS LATEN MAKEN.

Data, data, data. Iedereen verzamelt data. Ten minste, iedereen die snapt waar ze mee bezig zijn. Maar data is even slaapverwekkend als dat het belangrijk is. Dus presenteer je het op een fijne manier. Door middel van een infographic presenteer je jouw data in een oogopslag. Makkelijk te navigeren en leuk om te delen. 

 

 

 

ILLUSTRATIES VOOR ANIMATIE LATEN MAKEN.

Wat is een animatie? Bewegende illustraties! Dus, alle illustraties die je al hebt laten maken kun je ook gebruiken voor een mooie animatie video. En alle illustraties die gemaakt moeten worden voor een animatie video kun je weer gebruiken als losse illustraties.

Zie je waarom dit voordelig kan uitpakken? Werk met de juiste partij en zie je content marketing cijfers verbeteren. 

Een set iconen in een eigen stijl

 

 

ICONS LATEN MAKEN.

Gebruikerservaring is enorm belangrijk. Dat enkel een pagina vol tekst tegenwoordig niet meer gezien wordt, dat weten we nu wel. En dat het toevoegen van een illustratie of video een goede zet is ook.

Met icons kun je zorgen voor makkelijke navigatie. We herkennen afbeeldingen namelijk veel sneller dan tekst. Tegenwoordig leest iedereen scannend, icons maken dat scannen erg makkelijk, en dat zorgt voor een betere ervaring.

Anglure Content Illustratie Voordeel

 

 

BEWEGENDE ILLUSTRATIES VOOR OP JE WEBSITE LATEN MAKEN.

Je ziet het op deze pagina. Illustraties? Leuk. Bewegende illustraties? Nog leuker. Soms wil je helemaal niet zo'n hele animatie video laten maken, maar is een afbeedling ook nét niet genoeg. Met een bewegende illustratie kun je net dat beetje meer. Als een afbeelding meer dan duizend woorden waard is, wat is een bewegende afbeedling dan waard?

ILLUSTRATIES LATEN MAKEN, HOE WERKT DAT?

Zomaar beginnen met een paar illustraties is waarschijnlijk niet het juiste plan. Daarom voorzien we je altijd eerst van een concept en een eerste visual. Zo kun je de stijl goedkeuren. Dan tekenen we alles vluchtig uit zodat we samen iedere afbeelding kunnen bespreken. Pas daarna werken we de illustraties helemaal uit. Dit voorkomt eindeloze correctierondes.

Illustratie proces: Concept, stijl voorstel, schetsen, illustratie

Smartphone met social icons en contact opties

 

 

NEEM CONTACT OP VOOR EEN MAATWERK AANBOD.

Zoals je hebt gelezen en gezien kun je met illustraties erg veel bereiken. Ben slim, ben vooruitstrevend en neem contact met ons op. Wij helpen je om een goed pakket samen te stellen waarmee jij vele malen meer resultaat uit je marketing budget kunt halen. Want daar draait het om. Maximaal resultaat.

Ontdek de mogelijkheden