Voorbeelden van NFT illustraties

 

 

ERVAREN NFT ILLUSTRATORS.

Hoe gaat het maken van een NFT-collectie in zijn werk? Wat heb je allemaal nodig? Hoe werkt een generatieve NFT-collectie? Wat is het belangrijkst wanneer je een NFT-collectie gaat promoten? Hoe bouw je een goede NFT-community? Anglure heeft het al meerdere malen gedaan en zorgt voor jouw succes. We zijn namelijk in onze basis een ervaren marketing studio.

Bekijk ons portfolio

Anglure | Brainoids NFT Artist

DE ILLUSTRATOR VAN BRAINOIDS NFT.

Een voorbeeld is altijd handig. Luke Looijen illustreerde de brainoids NFT-collectie. Een NFT-serie gewijd aan het creƫren van bewustzijn voor persoonlijke groei. Je kunt het project vinden op Twitter, Opensea.io, of de projectwebsite.

Bekijk de Brainoids collectie

NFT branding en huisstijl

 

 

ALLES WAT JE NODIG HEBT.

Het lanceren van een NFT-collectie stopt niet bij het maken van de kunst en het lanceren daarvan. Het is essentieel om de collectie ruim van te voren goed in de markt te zetten, een community te bouwen, en de aandacht na de lancering van minting naar de tweedehands markt te brengen. De handel in NFT's is namelijk waar de lol begint. Hiervoor heb je een goede strategie, een huisstijl, website, en elementen zoals een pre-sale pas en lightbox nodig. Anglure helpt je hiermee.

Bespreek jouw idee 

NFT Sschets en digitale illustratie

 

 

HET NFT-ILLUSTRATIE PROCES.

Hoe gaat het maken van NFT-Illustraties in zijn werk? We starten met het thema. Op basis daarvan bepalen we een strategie voor het maken van de lagen, het aantal NFT's dat je wil genereren met deze lagen, of misschien nemen we zelfs de beslissing dat iedere NFT die je gaat publiceren een uniek werk moet worden. Ook nemen we een besluit over de visuele complexiteit van het project en maken we een concept.

Op basis van deze parameters maken we een prijs. Deze is afhankelijk van het aantal lagen, de visuele complexiteit en of we werken op basis van royalty's of een vaste prijs. Hierbij stemmen we de prijs af op risico. Vervolgens helpen we je op weg met een logo, banner, lightbox, pre-sale pas en 4 tot 8 unieke afbeeldingen zodat de marketing kan starten terwijl wij jouw unieke NFT's ontwikkelen.

Ik wil graag contact opnemen

Voorbeelden van NFT illustraties en kunst

 

 

EEN INZICHTELIJK PROCES. EEN COMPLEET AANBOD.

We stellen een duidelijke roadmap voor en weten wat je allemaal nodig hebt om een succesvolle NFT-collectie te lanceren. Naast het maken van NFT-illustraties kunnen we je ook helpen met NFT-marketing. We zijn immers een online marketing studio. 

Bekijk ons volledige aanbod

NFT_Illustration_Strategy_and_Design_Contact

HET BEGINT ALLEMAAL HIER.

We maakten al een NFT-collectie in het vroegste stadium van de NFT-opkomst. Inmiddels hebben we veel ervaringen verzameld om je zo goed mogelijk te adviseren.

Ik wil graag contact opnemen