Anglure Video Marketing Content

VIDEO CONTENT LATEN MAKEN

Met video marketing werk je aan je online zichtbaarheid. Een video laten maken brengt meer met zich mee dan je zou denken. Video content is snel en duidelijk. Video op je web pagina’s zorgt ook voor een betere vindbaarheid. Wist je dat Google de audio van jouw video’s omzet naar tekst? Dat betekent dat de keywords van jouw video bijdragen aan je SEO strategie.

Wij maken professionele video en animatie content voor bedrijven, voor jou. We zijn gecertificeerde marketing professionals en helpen je graag met jouw video marketing.

Direct contact, net zo makkelijk.

Anglure Content Marketing Outsourcing

WAAROM VIDEO CONTENT? WAAROM UITBESTEDEN?

Jouw video content moet aansluiten en bijdragen aan je marketing doelen, merk verhaal en zoekmachine optimalisatie. Video content maken met een goed verhaal, genoeg invloed en marketing technieken is hier van belang. Maar wie kan jouw verhaal beter vertellen dan jijzelf? Toch?

Niet helemaal. Jij hebt andere prioriteiten. Ben jij een video marketing specialist, illustrator of cameraman? Geef video content de prioriteit. Stel het niet langer uit. Daarom werk je samen met Anglure.. Zo voeg je talent, nieuwe ideeën en resultaten toe aan jouw team.

Kijk verder voor onze video services.

Anglure Video Marketing Flexible Pricing

VIDEO CONTENT PRIJZEN EN VOORDEEL.

Als video marketing specialist stemmen wij ons productie proces af op jouw wensen, budget en marketing doelen. We kunnen alle kanten op en bieden opties voor ieder budget. Omdat één video vaak niet genoeg is voor maximaal resultaat bieden we veel voordeel bij grotere afnames. In het geval van een animatie video hebben we nog meer mogelijkheden om video kosten te besparen.

Ontdek jouw voordeel.

 

 

HOE MAAK JE EEN GOEDE VIDEO?

Zoals je kan raden is de basis van een goede video het verhaal. Dat bereik je niet door gewoon een camera aan te zetten en willekeurige beelden op te nemen. Dat bereik je ook niet door je eerste idee te tekenen en er een animatie mee te maken. Nee, er zit een proces aan vast. We werken in stappen, we voorkomen voorspelbare problemen, we werken efficient.

Bekijk het video productie proces.

 

 

Anglure Video Marketing Werkwijze

Anglure Content Marketing Contact Custom Offer

 

 

NEEM CONTACT OP VOOR EEN MAATWERK AANBOD.

We durven tegenwoordig steeds minder te vragen, maar waarom? We zijn er voor jou. Om jouw merk te voorzien van de beste content. We snappen dat daar een budget bij hoort. Geef aan wat je doelen zijn en wat je budget is, dan kunnen we pas écht laten zien wat we waard zijn.

Neem nu contact op.