Anglure Tekstschrijvers Marketing

 

 

PROFESSIONELE TEKSTEN LATEN SCHRIJVEN.

Je zou zeggen dat iedereen het kan, maar goede teksten schrijven is het moeilijkste gedeelte van inbound marketing. Al jouw content, van website teksten en product omschrijvingen tot die post over je zakenlunch, moeten uitlijnen met je merk verhaal en bijdragen aan de doelen die je wil behalen.

Wij schrijven zowel SEO teksten voor jouw website, blog of social media, maar ook voor die waardevolle video's die je steeds meer tegenkomt online. Hoe zorg je ervoor dat mensen naar je luisteren? Juist, met goede teksten.

Anglure Copywriting Content

 

 

WAAROM EEN TEKSTSCHRIJVER?

Alsof iemand jouw verhaal beter kan vertelen dan jijzelf. Nou, dat kan dus zeker. Dat zit hem niet enkel in de kennis van zaken, dat is namelijk geen probleem voor een schrijver met research vaardigheden en een gemiddelde brein capaciteit. Een tekstschrijver heeft als core buisness het schrijven van geweldige teksten. Jij waarschijnlijk niet.

Waarschijnlijk staat het schrijven van teksten op je prioriteitenlijst nog onder het maken van die ene review, helemaal onderaan dus. Dan is er nog een grote kans, en dat is niet erg, dat je ook geen kaas hebt gegeten van search engine optimization of schrijven voor video. Daarom huur je specialisten in, om nieuwe ideeen, vaardigheden en productiviteit aan je team toe te voegen. 

Anglure Tekstschrijver Voordeel

 

 

WERK MET EEN VOORDELIGE TEKSTSCHRIJVER.

Met welk project je nu ook bezig mag zijn, kijk eens even rond binnen de organisatie. Er is altijd meer content, klaar om geschreven te worden. Bezorg je ons meer werk, dan kunnen wij jouw teksten schrijven tegen een gereduceerd tarief. Zo zijn er nog wel meer manieren om voordeel te behalen trouwens.

Lees meer over onze acties.

SEO TEKSTEN LATEN SCHRIJVEN.

Om als bedrijf bovenaan getoond te worden in zoekmachines zoals Google is het belangrijk dat de teksten van jouw website, social media profielen, producten, blogs en zelfs video's geschreven zijn met de juiste SEO technieken. Dit houd in dat we de juiste zoekwoorden in je teksten verwerken op een manier die het beste wordt beoordeeld door zoekmachines.

 

 

Anglure SEO writing

VIDEO TEKSTEN LATEN SCHRIJVEN.

Een voice-over laten schrijven? Of misschien het hele script voor jouw video laten schrijven? Ook voor video gebruik je tegenwoordig SEO teksten. Zoekmachines maken namelijk een transcriptie van de teksten in jouw video om te begrijpen waar deze over gaat. Ook wil je jouw video niet te lang maken en komt er heel wat inzicht bij kijken om een tekst te vertalen naar een goed lopende video. Wij hebben er al jaren ervaring mee.

Ontdek het aanbod

 

 

Anglure Video Writing

WEBSITE TEKSTEN LATEN SCHRIJVEN.

Niet enkel de SEO teksten zijn belangrijk. Ook de user experience is van belang. Je wilt namelijk invloed hebben op de bezoeker en je publiek zo lang mogelijk op je website houden. Dat gaat niet lukken met lange saaie teksten zonder karakter. Samen zoeken we naar het juiste karakter en ontwikkelen we een schrijfstijl zodat iedereen zin heeft om op jouw website rond te neuzen.

 

 

Anglure SEO Marketing

BLOG CONTENT LATEN SCHRIJVEN.

Met een blog kun je veel leads genereren of zelfs geld verdienen. Het probleem is dat je wel met regelmaat content moet leveren voor een maximaal resultaat. Het publiek komt voor de informatie op jouw blog, maar keert terug voor je karakter. Laten we dus samen zorgen dat jouw blog onvergetelijk zal zijn, op reguliere basis.

 

 

Anglure Blog content writing

TEKSTEN LATEN SCHRIJVEN, HOE VERLOOPT DAT?

Het is niet zo dat we onze computer opstarten en er een groot klets verhaal uit stampen. Er gaat natuurlijk wel iets meer aan vooraf. We moeten namelijk jouw bedrijf, merk of dienst leren kennen. Niemand weet overal iets van, maar onderzoek doen en snel leren is een vaardigheid. Informatie omzetten naar een heldere en aansprekende boodschap ook. Dat is wat wij doen. 

 

Bekijk onze werkwijze in detail.

Anglure Content Tektschrijvers Werkwijze

NEEM CONTACT OP. LAAT JE TEKSTEN SCHRIJVEN.

Een tekst schrijft zichzelf niet. De wereld vraagt wel elke dag om content. Heb je vragen of wil je gewoon eens kijken wat we kunnen aanbieden? Neem dan gratis en vrijblijvend contact op. We denken graag mee.

Snel contact met jouw tekstschijver

 

 

Anglure Tekstschrijver Contact