SEO tekst met uitgelichte keywords en metrics

SEO TEKSTEN LATEN SCHRIJVEN.

Gevonden worden is erg belangrijk. De zoekmachine algoritmes veranderen erg vaak en daar op inspelen is verstandig. Iemand is ergens naar op zoek, de zoekmachine kijkt welke content het beste bij de zoekopdracht past en zet deze op volgorde van relevantie. Als jij waarde bied en specifiek bent, kom je al een heel eind. Soms is er veel concurrentie op een zoekterm, dan wordt het al lastiger. Maar met de juiste technieken en woorden kun je de troon winnen. Schrijf jezelf samen met Anglure naar de top.

WAT IS SEO?

Search Engine Optimization is simpel gezegd het toepassen van technieken die zoekmachines zoals Google of Youtube vertellen waar jouw content over gaat en waarom jouw content op nummer 1 zou moeten staan. Een zoekmachine begrijpt veel, maar als je het hem makkelijker maakt begrijpt hij nog veel meer. De juiste zoekwoorden, titels en paginabeschrijvingen doen meer dan je denkt.  Maar vergeet niet om te werken aan goede sitelinks, een heldere structuur, backlinks en afbeeldingsomschrijvingen. Is dat alles? Nee, het toevoegen van een video kan bijvoorbeeld ook de waarde en zichtbaarhied van jouw pagina verhogen. Zo zie je maar, een beetje advies op SEO gebied kan geen kwaad.

Een zoekmachine met een nummer 1 zoekresultaat

Website stijgt in een zoekmachine

WAAROM SEO?

Uuuuhhhh, hoevaak kijk jij verder dan een paar advertenties en de eerste paginas met zoekresultaten? We willen content en we willen het snel. SEO helpt jou aan die hogere positie, maar ook aan de mogelijkheid om meer opties 'vrij te spelen'. Sta je bijvoorbeeld op de eerste pagina? Dan kun je met wat kleine aanpassingen al zorgen voor extra zichtbaarheid in de zoekmachines zodat de kans groter is dat er iemand op jouw link klikt. Uiteindelijk doe je het allemaal zodat al die moeite die je in jouw content stopt meer bekenen wordt. En meer verkeer is meer kans op conversie. Aha!

SEO TEKSTEN VOOR JE WEBSITE LATEN SCHRIJVEN.

Je website is de ideale plek om al jouw content aan elkaar te koppelen. Zo bouw je een web dat zoekmachines vertelt waar je allemaal te vinden bent. Door het gebruik van de juiste woorden, tone-of-voice en structuur zorgen we dat een bezoeker je makkelijk kan vinden, langer op je pagina blijft en wordt gemotiveert om door te klikken. Zo haal je de bezoekers binnen en vertel je ze waar ze moeten kijken en klikken.

Een in met diverse opties voor het juiste zoekwoord

Een social media post over SEO

SEO TEKSTEN VOOR SOCIAL MEDIA LATEN SCHRIJVEN.

Social media werkt weer net even wat anders. Ieder kanaal heeft zo zijn eigen specificaties. Het doel is echter altijd het zelfde. Gevonden worden. Net zoals bij een website gaat het om meer dan enkel de zoekwoorden. Een geoptimaliseerde titel zorgt voor meer kliks, een geoptimaliseerde omschrijving zorgt voor meer interactie, en een optimaal profiel zorgt voor optimaal resultaat.

SEO TEKSTEN VOOR VIDEO'S LATEN SCHRIJVEN.

Hier wordt het freaky. Als je soms het gevoel hebt dat je telefoon naar je luistert dan heb je gelijk. Als voice-search werkt, dan kan een zoekmachine die zelfde techniek gebruiken om te 'luisteren' wat er in een video wordt gezegd. Daarom is het tegenwoordig belangrijk om ook in video's zoekwoorden te gebruiken en duidelijk te maken waar je het over hebt. Zo kan een zoekmachine dat herkennen. Natuurlijk wil je ook een optimale titel en video beschrijving toevoegen, 'Video01' zegt namelijk niet zoveel.

Een video met daarin SEO tekst

Een product voorzien van SEO tekst

SEO TEKSTEN VOOR PRODUCTEN LATEN SCHRIJVEN.

Een product omschrijven is wel zo netjes. Wat specificaties toevoegen is nog beter. Maar het toevoegen van zoekwoorden, geoptimaliseerde titels, afbeeldingsomschrijvingen en omschrijvingen kan er voor zorgen dat je nog veel vaker getoond wordt. En meer gezien worden met zo'n geoptimaliseerde product titel betekent natuurlijk meer geld verdienen.

SEO TEKSTEN LATEN SCHRIJVEN, HOE WERKT DAT?

Laten we beginnen met een beetje research. Wat is je doel, wat heb je nodig en wat kun of wil je zelf doen? We onderzoeken je doelgroep, maken een lijst van zoekwoorden en stellen een SEO plan op. Vervolgens passen we het toe op iedere tekst die we voor je maken. Een eerste versie die we steeds met jou bekijken tot we er samen de 'final' stempel op drukken.

SEO tekst proces: strategie, research, tone-of-voice, eerste versie, final tekst.

SEO STRATEGIE BESPREKEN?

Een SEO tekst is heel persoonlijk. Ieder geval vergt zijn eigen aanpak. Bij Anglure kun je altijd terrecht voor vrijblijvend advies. Misschien kunnen we je wat tips geven om zelf mee aan de slag te gaan, misschien kunnen we het voor je regelen. Er is maar een manier om daar achter te komen.

Anglure als eerste match voor SEO tekst