Karakter omringd door digitale content vormen

CONTENT MARKETING STRATEGIE. 

Denk er maar eens over na: iedere marketing video of illustratie - van bedrijfsvideo tot website icon - helpt jouw publiek met navigeren. Je helpt een potentiële klant met het nemen van stappen richting jouw doel. Met de plaatsing van slimme, geoptimaliseerde content kun jij die stappen bepalen!

Anglure ontwerpt animaties, video's en illustraties aan de hand van een slimme strategie. Door middel van deze werkwijze overbruggen we de kloof tussen strategie en de juiste uitvoering. Zo kun jij maximale resultaten bereiken.

Bespreek direct de mogelijkheden

Voorbeelden van wetenschappelijke, SaaS, en Technische animatie videos

LEG HET ONZICHTBARE UIT MET ANIMATIE.

Visueel leren en begrijpen mensen het snelst. Door middel van animatie kun je vaak complexe zaken op een simpele manier overbrengen terwijl dat met video of fotografie niet zou lukken. In de wereld van animatie is namelijk alles mogelijk. Je hebt totale controle en bent niet afhankelijk van enkel de realiteit. Beeldspraak op zijn best!

Anglure helpt je met het informeren, enthousiasmeren en beïnvloeden van jouw publiek door middel van creatieve, strategische verhalen en een uniek design. Daarbij zetten we animatie ook in om jouw video huisstijl te verbeteren, web- en app navigatie te optimaliseren, en e-learning materiaal te ontwikkelen.

Meer over animatie

Voorbeelden van SaaS testimonial video, video script en high-tech brand video

STRATEGISCHE VIDEO MARKETING & PRODUCTIE.

Jouw publiek komt voor je aanbod, maar komt terug voor je persoonlijkheid. Video maakt je publiek niet enkel bewust van je aanbod, maar helpt je ook een band met ze te vormen. Met de juiste plaatsing van video kun je veel resultaat bereiken. Anglure helpt je met de strategie, branding en productie van jouw video content.

Communiceer je kernwaarden en visie met gerichte brand video's, bewijs de kwaliteit, status en sfeer van jouw onderneming met testimonial en company culture video's of lever waarde met how-to, uitleg, en onboarding video's.

Meer over video marketing & productie. 

Voorbeelden van handgetekende en digitale  illustratie, en icons.

HERKENBAAR. VERHELDEREND.  ILLUSTRATIE.

Hoe val je op in deze online-wereld? Illustratie helpt je publiek jouw merk te begrijpen en door jouw klantreis te navigeren, maar ook om een merk te onthouden. Iedere keer dat ze jouw unieke combinatie van vormen, karakters, kleuren en sfeer zien zal jouw publiek je makkelijker herkennen. Zie dat maar eens te bereiken met foto's of tekst.

Met Illustraties leggen we complexe onderwerpen gemakkelijk uit. Denk aan how-to's, infographics, en illustraties als aanvulling op tekst. Ook helpt het je publiek te navigeren door middel van icons en van je te houden door middel van vermakelijke of leerzame social media content.

Meer over illustratie

Anglurenl Content marketning contact gegevens op een smartphone scherm

NEEM CONTACT OP VOOR EEN MAATWERK AANBOD.

Hoe sneller je ziet dat een optimale content strategie niet afhankelijk is van losse onderdelen, maar de juiste combinatie en plaatsing van al jouw content, hoe sneller jij maximale resultaten kunt behalen. Wij zijn gecertificeerde digital marketing professionals en ervaren content creators. Je kunt ons vrijblijvend benaderen voor een eerste consult. Er is altijd een manier. Tot snel!

Neem snel contact op