WAT IS CONTENT?

Jouw digitale aanwezigheid. Dat is content. Plaats resonerende teksten, duidelijke video's en heldere afbeeldingen precies waar jouw doelgroep zich bevind. Zo bied je waarde, zo lok je jouw bezoekers langzaam maar zeker in de richting van jouw merk.

Met een goede content marketing strategie krijg je meetbaar inzicht in de wensen en het gedrag van je publiek. Zo optimaliseer je jouw content zodat je makkelijker wordt gevonden en je publiek sneller over gaat tot actie.

Neem contact op voor gratis advies

Karakter omringd door digitale content vormen

VIDEO MARKETING SERVICES.

Het houdt niet op bij het aanzetten van een camera. Wat dacht je van duidelijke uitleg animaties of herkenbare GIF's? Bedrijfsvideo's, How-to video's, Instructie video's of zelfs e-learning. Met video content kun je erg veel waarde bieden. Zeg nu zelf... Liever een filmpje van enkele minuten dan hele pagina's vol met tekst. Toch?

Meer over video marketing. 

Video content in digitale schermen

TEXTUELE CONTENT SERVICES EN SEO

Help Google jou te vinden en aan te bieden. Help jouw publiek makkelijk te navigeren door jouw content, help ze makkelijk keuzes te maken en op de content uit te komen waar jij ze naartoe wil sturen. Goed geschreven teksten bieden waarde én helpen je gevonden te worden. Denk aan je website en social media teksten, maar ook je blogs, e-books of zelfs de voice-over teksten van jouw video's.

Meer over textuele content en SEO

SEO, social, website tekst content op schermen

ILLUSTRATIE CONTENT LATEN MAKEN.

Je kunt natuurlijk foto's plaatsen, maar ga eens een stapje verder. Geillustreerde content zoals icons, dataweergaven, presentatie materiaal, of infographics kunnen je voorzien van een herkenbare, eigen stijl. Daarbij is een goede afbeelding altijd een waardevolle toevoeging. Zowel voor de informatie, retentie, SEO, herkenbaarheid en user experience.

Meer over afbeeldingen

Infographic, karakter, icon en afbeelding ontwerpen op digitale schermen

CONTENT MARKETING SERVICES

Haal het meeste uit je content met de juiste strategie. Zorg ervoor dat je de resultaten kunt meten, doelen behaalt, optimaliseert en bijstuurt. Wij kunnen je adviseren, wij helpen je aan de juiste strategie. Geloof ons, dit is erg belangrijk voor je ROI. Wie zegt er nee tegen het besparen van marketing budget?

Meer over content marketing services

Grafieken, metingen, distributie als marketing strategie op schermen

Smartphone met anglure contact gegevens en een maatwerk aanbod

NEEM CONTACT OP VOOR EEN MAATWERK AANBOD.

Combinaties maken of hulp nodig met je content strategie? Wij zijn gecertificeerde digital marketing professionals. Vraag maar raak. Er is altijd een oplossing. Tot snel!

Neem snel contact op