Twee video scripts, het verhaal begint

 

 

VIDEO TEKSTEN LATEN SCHRIJVEN.

Zoekmachines zoals Google verstaan tegenwoordig wat je zegt in jouw video's. Ja, het is een beetje eng maar ook erg handig! Een goed video script maakt gebruik van zoekwoorden. Zo kunnen die creepy zoekmachines beter begrijpen aan wie ze jouw video en de bijbehorende website moeten tonen. Waar een video eerst vooral bijdroeg aan de waarde van je pagina kan hij nu dus ook nog meer bijdragen aan jouw vindbaarheid. Maar hoe maak je nu een goede video tekst? Simpel, daarvoor neem je contact op met Anglure.

Video scripts gecorrigeerd en geoptimaliseerd

 

 

HULP BIJ HET SCHRIJVEN VAN VIDEO SCRIPTS.

Video's zijn vlot en kort, afhankelijk van het doel van de video. Veel mensen zijn geneigd om alles in een enkele video te willen proppen. Anderen kunnen simpelweg geen goed verhaal op papier zetten. We nemen je het niet kwalijk, het is zelfs goed dat je zoekt naar hulp bij het schrijven van video teksten. Er komen namelijk veel technieken bij kijken. Video scripts uitbesteden scheelt je veel tijd en onnodige fouten, en dat betekent meer resultaat, capiche?

3 soorten video scripts

 

 

MARKETING VIDEO SCRIPTS LATEN MAKEN.

Op basis van onze jaren lange ervaring in video marketing bieden wij drie basis script stijlen aan. Ieder heeft zijn eigen toepassingen.

INTERVIEW: de antwoorden kun je niet helemaal sturen of voorbereiden, de vragen wel. Zo heb je toch controle over het verhaal.

TESTIMONIAL: stuur het verhaal met de juiste vragen en bereid de inhoud van bijpassende B-roll shots voor. 

PROMOTIE: een optimale voice-over tekst en complete beeldbeschrijvingen voor volledige controle en top kwaliteit.

Microfoon met audio sporen en een script

 

 

VOICE-OVER LATEN SCHRIJVEN.

Of je hem nu zelf laat opnemen, inspreekt of professioneel laat opnemen, de inhoud van een voice-over moet perfect zijn. We vertalen bergen met informatie naar een tekst van enkele minuten. Als dat nog geen uitdaging genoeg is: we houden rekening met timing en volgorde zodat de tekst goed te vertalen is naar video of animatie. We bedenken wat je moet vertellen en wat je moet uitbeelden. Ook verwerken we de juiste zoekwoorden in jouw voice-over tekst, die bijdragen aan jouw SEO strategie. Natuurlijk voorzien we de tekst van aanwijzingen voor de voice-over opnames. Denk aan tone-of voice, pauze markeringen en intonatie.

Een video met daarbij een script

 

 

TEKSTEN VOOR EEN PROMOTIE VIDEO LATEN SCHRIJVEN.

Jouw promotie video is je visitekaartje en moet in top conditie zijn, of dit nu voor een product of service of voor je hele merk is. Vaak heb je een hele stapel met informatie en een lijst met marketing doelen, maar geen idee hoe je er een goed verhaal van moet maken. Laat dat maar aan Anglure over. Je zult verbaasd opkijken hoeveel resultaat onze research en schrijf technieken voor je kunnen bereiken.

Een social media video, een mobile device, social icons en een video script

 

 

SCRIPTS VOOR SOCIAL MEDIA VIDEOS LATEN SCHRIJVEN.

Social media staat vaak gelijk aan mobile devices. Hoe schrijf je goede teksten voor mobile video? Dat doe je door een video te maken die niet afhankelijk is van geluid, door de beeldtaal aan te scherpen en rekening te houden met schermgrootte. Ook de samenwerking tussen tekst en beeld is belangrijk. De kijker kan namelijk niet alles tegelijk. Teksten in beeld moeten dus kort en duidelijk zijn. Je hoort het al, genoeg redenen om scripts voor mobile video uit te besteden aan een professional.

Een animatie video script, storyboard en visual design.

 

 

SCRIPTS VOOR ANIMATIE VIDEO LATEN SCHRIJVEN.

Animatie video's gaan nog wat verder dan andere video's. Je kunt namelijk zoveel uitbeelden door middel van illustraties. Als tekstschrijvers voor animatie videos zijn we gespecialiseerd in het bedenken van metaforen. We creeren een wereld en leggen zoveel mogelijk uit door middel van icons, grafieken of beeldtaal. De samenwerking tussen tekst en beeld is erg belangrijk. Het is daarom ook aan te raden om scripts voor animatie video's te laten schrijven door animatie specialisten.

VIDEO SCRIPTS LATEN SCHRIJVEN, HOE WERKT DAT?

Je hoeft eigenlijk niet zoveel te doen. We zullen natuurlijk wat vragen voor je hebben. Maar in principe mag je jouw stapel met informatie en doelen gewoon bij ons dumpen, Je hoeft geen uitgebreide briefing te verzinnen als je dat niet wil. Wij pluizen het uit, we doen de nodige research en zorgen voor een eerste opzet die we samen met jou zullen doornemen. Je kunt zoveel controle uitoefenen als jij zelf wilt. Van 'los het maar voor me op' tot 'ik ben een controlfreak'. Er zijn altijd momenten voor feedback. Wij zorgen er voor dat jouw verhaal klopt.

Video script proces: strategie, research, tone-of-voice, eerste versie, final tekst

GRATIS ADVIES VAN EEN TEKSTSCHRIJVER?

Alles zelf uitzoeken is ok. Maar als je het fijn vind mag je ook even mailen, bellen of een vrijblijvende afspraak met ons plannen waarin we je kunnen helpen. We kunnen meedenken over een efficiente aanpak voor jouw video scripts en een maatwerk aanbod overleggen.

Zet de eerste stap nu

 

 

Smartphone met anglure contact gegevens en 3 video scripts