Anglure in één minuut.

Ontdek wat wij voor jou kunnen bereiken.

Bekijk Anglure's showreel voor een snel overzicht van ons content creatie portfolio of scroll verder en ontdek een selectie van onze voltooide projecten voor high-tech  en online organisaties. Anglure biedt services van visueel content advies en strategie tot de creatie en implementatie van visuele content zoals illustratie, animatie en video.

Bespreek vrijblijvend jouw project.

 

 

 

 

 

 

Content Creatie - Uitleg Animatie:

Sioux Technologies: Uitleg en Recruitment Animaties.

 

“Met Anglure zijn we er in geslaagd om een heel technisch project duidelijk en flitsend over de bühne te brengen. Zij begrijpen heel goed welke technische details we willen communiceren. Een prettige samenwerking met volop ruimte om ideeën uit te wisselen en een zeer creatieve uitwerking.”

 

Waar Anglure visies tot leven brengt, brengt Sioux Technologies High-Tech to life. Ze schakelde Anglure in om complexe control engineering concepten te visualiseren om zo een het I-MECH concept te introduceren. In de tweede video leverde we bewijs met de toevoeging van video. Enkele jaren later introduceerde we de opvolger, IMOCO4.E.

Ook produceerde we een animatie over het project ontwikkelings proces en het Sioux Source program dat studenten de mogelijkheid biedt om diverse competenties binnen de organisatie te proberen.

 

 

 

 

Video Consultancy & Design:

Aalberts Surface Technologies: Content Creatie Advies | Proces en Trainingsvideos.

 

“Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking m.b.t. het maken van onze bedrijfsfilms”

 

Dé marktleider in surface technologies. Met meerdere vestigingen, verenigd onder één master brand, produceerde Anglure de proces videos voor Aalberts Eindhoven, Venlo, Remscheid, Gaildorf en Laupheim. Uniek, maar uitgelijnd met de master brand guidelines.

Voor Aalberts Duitsland één video waarin we de samenwerking tussen meerdere vestigingen tonen. Voor Aalberts Nederlands juist individuele videos voor Venlo en Eindhoven waarin de unieke processen van de plants in meer detail worden uitgelicht.

En om hun team van experts uit te breiden maakte we voor Aalberts Duitsland een video waarin huidige werknemers uitleggen hoe het is om te leren en werken bij Aalberts Surface Technologies.

 

 

 

 

 

 

 

 

Video Marketing Strategy & Design:

Lumosa LED BV: Video Huisstijl | Visie, Uitleg en Ambassadeurs videos |  Social Media Videos.

 

“We hebben voor verschillende projecten met Anglure samengewerkt. Altijd super professioneel met duidelijke communicatie en een mooi resultaat! Ze denken altijd met je mee, waardoor je nog meer uit deze samenwerking haalt.”

 

Als producent van duurzame, maatwerk software, electronica én mechanica draagt Lumosa LED BV bij aan een duurzame wereld. Anglure hielp ze met het ontwikkelen van video huisstijl elementen zodat de videos van al hun Europese vestigingen gebruik maken van een uniforme en herkenbare huisstijl.

Om hun visie aan de wereld te introduceren maakte we gebruik van animatie. Zo illustreerde we gemakkelijk principes die niet op camera te vangen zijn en maakte we 'Fill The Energy Gap'.

Als onboarding voor de LumosaTouch app gebruikte we normaals animatie om snel en duidelijk samen te vatten hoe de LumosaTouch app sportparkbeheerders in staat stelt om diverse installaties te bedienen, in te stellen, en te optimaliseren.

En om Lumosa dichter bij haar doelgroep te brengen startte ze een samenwerking met 2 Nederlandse topsportsters. Zo werken ze samen aan duurzame oplossingen voor de sportwereld. Om deze samenwerking te introduceren verzorgde Anglure een 12-delige interview serie, inclusief social media versies voor Lumosa's campagne.

 

 

 

 

 

 

Content Creatie - Animatie:

Thermo Fisher Scientific: Cursus Materiaal | Uitlegvideos.

 

“We zijn erg blij met onze samenwerking.  Anglure hielp ons trainingsmateriaal voor zeer technische concepten voor onze hightech apparatuur te ontwikkelen. Ze nemen de tijd om de klant eisen te begrijpen en zijn geduldig, nieuwsgierig en gedetailleerd in onze interacties en reviews.”

 

Als wereldleider in serving science ontwikkelt Thermo Fischer Scientific high-performance gereedschappen en installaties. Omdat de kleinste foutjes grote consequenties kunnen hebben schakelde ze Anglure in om een 32-delige set van preventief cursusmateriaal voor vaccuum technologie te ontwerpen.

Later maakte we nog een 3-delige uitleganimatie serie over de kledingvoorschriften, gedragsregels, en gereedschapsonderhoud in cleanrooms bij Thermo Fisher.

 

 

 

 

 

 

 

 

Sendcloud Social style

Video Consultancy & Design:

Sendcloud: Content Creatie Advies | Video Huisstijl | Testimonial, Promo en Company Culture video's.

 

“Anglure is een prettige partij om mee samen te werken. Ze denken met je mee, zijn flexibel en kunnen snel schakelen. Voor Sendcloud hebben ze gezorgd voor verschillende videos van hoge kwaliteit, met mooie motion graphics.”

 

We richten ons voornamelijk op high-tech klanten, maar aanbieders van online oplossingen sluiten we niet uit! Zo werkte we samen met Sendcloud: het nummer 1 verzend- en retour platform voor e-commerce in Europa.

Om alle Europese videos te voorzien van een vaste stijl ontwikkelde Anglure de video huisstijl voor Sendcloud en hielpen we ze met het navigeren van hun Europese video marketing strategie.

Zo produceerde we diverse succes case video's met Sendcloud's klanten. Zo communiceert een bedrijf waarvan de werkelijke online diensten onzichtbaar zijn het resultaat dat ze voor andere behalen.

Ook verzorgde we de promotie video voor hun introductie in de UK, en namen we verschillende video's op waarin we de bedrijfscultuur van Sendcloud vastlegde, zodat toekomstige werknemers een authentiek beeld krijgen van het bedrijf.

Content Creatie: Corporate Video:

VECO Precision Parts: Content Creatie Advies | Scriptwriting | Animatie.

Ookal heb je al een in-house of vaste video producent om mee te werken, soms wordt Anglure ook ingeschakeld als adviseur en scriptschrijver voor high-tech organisaties. Zo ondersteunde wij SEPH Visuals in het video productie proces voor VECO en vertaalde wij door middel van storytelling en animatie oplossingen VECO's complexe brand story naar een korte video.

Video Consultancy & Design:

Dull Cyber Security: Content Creatie Advies | Explainer Video.

 

“Anglure is professioneel en grondig in hun productie proces. Erg creatief en het resultaat was een video van hoogstaande kwaliteit die we met rots op onze website tonen.”

 

Om het concept van Dull's nieuwe Microtunneling technologie uit te leggen was animatie de oplossing. Zo legde we een complex concept uit op een simpele en visuele manier.

Content Creatie: Explainer Animatie:

TrackSense Remote Condition Monitoring: Content Creatie Advies | Scriptwriting | Animatie.

 

“Anglure gebruikt een gestroomlijnd proces dat je op een heldere wijze door het productie proces heen loopt. Hier horen ook schetsfases bij om in een vroege fase inzicht te krijgen in het thema en de visuele stijlkeuzes, wat ons snel zekerheid in het proces gaf. Anglure overtrof hierin al onze verwachtingen. Hun werk is echt Pro level!”

Content Creatie: Explainer Video:

DAF: Content Creatie Advies | Scriptwriting | Animatie.

In samenwerking met het marketingteam bij DAF ontwikkelde we een uitleganimatie op basis van interne marketing research. Hiermee kondigde DAF de resultaten van hun onderzoek aan, en lieten ze zien hoe DAF met de tijd meegaat en hun belangrijkste doelgroepen relevant waarde blijft bieden.

 

 

Content Creatie: Buyer's Guide Video's:

Laser Safety Industries: Video Marketing Advies | Scriptwriting | Animatie.

Met een breed scala aan laser safety producten met zeer hoge eissen en eigenschappen is het voor klanten lastig om te beslissen welk product het beste aansluit bij hun doelen. Met de video buyer's guides helpt Laser Safety Industries op een duidelijke manier het verschil tussen diverse Laser Safety Windows uit te leggen.

 

 

Content Creatie: Uitleg Animatie:

ViCA Tokens: Content Creatie Advies | 9-delige Explainer Video Serie.

Met 9 video's vertaalde wij de complexe whitepaper naar snelle behapbare video's waarin complexe principes op een duidelijke schematische manier worden uitgelegd. Zo kan een breder publiek het ongeevenaarde verdienmodel van ViCA begrijpen en geinformeerd investeren.

 

 

Content Creatie: Explainer Video:

MT2: Content Creatie Advies | Scriptwriting | Animatie.

Zoals in veel gevallen waar software de oplossing voor een probleem is, is het vaak lastig om dit op een traditionele manier te communiceren. Door middel van animatie hielpen we MT2 met het isoleren van de meest relevante functies en het overbrengen van de toegevoegde waarde van hun  automatische forex technologie .

Content Creatie: Promo Video:

NightBalance - Lunoa: Content Creatie Advies | Scriptwriting.

In samenwerking met het uitvoerende video team van SEPH Visuals en NoPoint Studios werdt Anglure ingeschakeld om de marketingdoelen van Nightbalance te verwerken in een video script. Zo hielpen we de Lunoa Sleep Position Trainer op een korte, suidelijke manier te introduceren.

Neskrid 01

Content Creatie: Pictogrammen en Illustratie:

Neskrid: Content Creatie Advies | Illustratie.

Volledig geautomatiseerd orthopedische veiligheidsschoenen bestellen? Geen probleem! Maar om gebruikers op een duidelijke manier te helpen met navigeren hielp Anglure Neskrid met het ontwikkelen van pictogrammen en illustraties zodat gebruikers gemakkelijk de juiste classificaties, materialen, en zones kunnen herkennen.

Een bericht stelt een vraag  de reactie geeft marketing advies

Tijd voor creatie?

Bespreek vrijblijvend jouw project.

De ontwikkeling van jouw doeltreffende content marketing strategie begint bij het bespreken van jouw unieke uitdagingen en doelen. In een vrijblijvend eerste gesprek beantwoorden we jouw vragen, leggen we uit hoe ons proces in zijn werk gaat, en stellen we voor hoe we een eventuele volgende stap kunnen nemen.

Stuur vandaag een bericht

Bekijk ons werk ook op:

Icon Dribble Portfolio

Dribble

Icon Vimeo Portfolio

Vimeo

Icon YouTube Portfolio

YouTube

Icon Behance Portfolio

Behance